You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

FIXATOR.BG

Начини на плащане

Възможни са следните начини на плащане:

  1. наложен платеж;
  2. плащане по банков път;
  3. картово плащане - MasterCard, Maestro, VISA, Транскарт.

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Поръчаната стока се заплаща при доставката й от куриерската фирма.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Плащане по банков път чрез кредитен превод по сметка:

  • IBAN: BG84RZBB91551003206316
  • Титуляр: "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД
  • Банка: Райфайзенбанк ЕАД
  • BIC/SWIFT/банков код: RZBBBGSF

В случай че заплащането по банков път се забави повече от 3 работни дни от извършване на поръчката, "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД може едностранно да анулира направената поръчка.

При плащане по банков път клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка. Възстановяването на суми се извършва по начина, по който е направено съответното плащане, независимо частично или пълно.

КАРТОВО ПЛАЩАНЕ

Вашата поръчка в онлайн магазина FIXATOR.BG можете да заплатите и с кредитна или дебитна карта MasterCard, Maestro, VISA или Транскарт.

Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

При плащане с карта клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка. Възстановяването на суми се извършва по начина, по който е направено съответното плащане, независимо частично или пълно.