You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

FIXATOR.BG

Доставка

 1. Доставката на стоки, поръчани от онлайн магазина FIXATOR.BG, е допълнителна услуга, която се заплаща от клиента.
 2. "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД осигурява безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 150 лева.
 3. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.
 4. Поръчките, направени до 16:00 часа от понеделник до петък, се обработват и предават на куриер на същия ден. Всички поръчки, направени след 16:00 часа, обикновено се обработват на следващия ден. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват и предават на куриер в понеделник. Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. Ако потребителят има специални изисквания относно ден или час за доставка, ние ще се съобразим максимално с тях.
 5. "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерските фирми Econt Express и Рапидо.
 6. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерската фирма в съответния град.
 7. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на Република България е 3 работни дни. Ако поръчаният продукт не е в наличност, срокът за доставка може да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, но само когато клиентът пожелае това.
 8. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на клиента.
 9. В случай на забавяне на доставката, "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД е длъжен да уведоми клиента, независимо от причините на забавянето.
 10. "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриерска фирма.
 11. Стоката се предава на клиента срещу подпис, с който се удостоверява, че "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД е изпълнил поръчката.
 12. При невъзможност клиентът да бъде намерен на посочения адрес за доставка, не по вина на "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД, куриерската фирма, извършваща доставката, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа, за да се уточни дата за втори опит за доставка.
 13. В случай че клиентът не осъществи връзка за уточняване на доставката, "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД се освобождава от задължение да достави поръчката.
 14. В случай че клиентът откаже да приеме поръчаната стока, куриерската фирма, извършваща доставката, я връща на "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД.
 15. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД върху клиента в момента, в който той или посочено от него лице, различно от куриерската фирма, приеме стоката.
 16. Условията за доставка са валидни на територията на Република България.
 17. "ФИКСАТОР СОФИЯ" ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за онлайн магазина.